Časté chyby při výběru či nošení pánských tašek

Stačí několik málo chybiček při výběru či nošení pánské tašky a můžete si lehce zkazit celkový dojem. Přinášíme vám výčet několika z nich:

Kombinace s nesprávným oblečením

Stejně tak, jako elegantní koženou tašku není vhodné nosit v kombinaci s „plážovým outfitem“, tak plátěný batoh nemá místo na vašem pracovním obleku při důležitých schůzkách či jednáních.

Podcenění významu barev

Máte krásný elegantní oblek doplněný hnědými botami a hnědým páskem? Rozhodně není špatně zvolit neutrální černou tašku, ale váš outfit nejlépe doplní taška ve stejné hnědé barvě i odstínu. Rozhodně se však vyvarujte jakýchkoliv „divokých barev“, pokud k vašim doplňkům barevně neladí.

baag_1

Nejdříve základní barvy, později bláznivé věci

Každý dobře oblečený muž ví, že tajemství dobrého vzhledu je základ. V první řadě je důležité disponovat univerzálními doplňky, které můžete využít pro vícero příležitostí a to jak barevně, tak i svým designem. To znamená především tašky v černé či hnědé barvě univerzálních tvarů, většinou méně nápadných s ne příliš výraznými prvky. Jakmile budete takto vybaveni, vyzkoušejte i tašky méně ortodoxní a originální, které využijete ke speciálním příležitostem.

Taška není vhodná pro daný účel

Vyrážíte do města a jediné, co si sebou potřebujete vzít je mobil, peněženka a klíče? Pak si vyberte takovou tašku přes rameno, která vám poskytne pro tyto účely dostatek prostoru, ale ne zas moc. Nosit poloprázdnou tašku, která je určena například pro notebook či pracovní dokumenty, není příliš praktické. Platí to samozřejmě i naopak.

Ať už vám tyto rady alespoň trochu pomohly nebo ne, v případě jakéhokoliv dotazu při výběru tašky se můžete obrátit přímo na nás a rádi vám pomůžeme. Kontaktovat nás můžete zde.